BFG Bergen Løpeklubb på Facebook  

Facebook Image
   

Ulriken Opp  

 

Logo UO stor skrift for web 

Lørdag 6. mai 2017

 

 

   

Løvstakken Opp  

Logo Lovstakken Opp 500pxLørdag 13. mai 2017

   

Web kamera  

Lagunen Sørgående(Statens vegvesen)

   

Info treninger

Detaljer

BFG Bergen Løpeklubb har fellestreninger som er lagt opp til å passe for alle nivåer. Faste dager er tirsdag, torsdag og lørdag. Fremmøte er alle dager på Fana stadion. Tirsdag og torsdag kl. 18:30 og lørdag kl. 10:00. For tiden har vi langintervaller eller hurtig langtur på tirsdager (Hordneskogen), kortintervaller og bakketrening på torsdager (Krohnåsen eller Skranevannet/Sandsli) og langintervaller på gress eller grus + litt bane på lørdager (Golfbanen eller Siljustøl).

For spesielt interesserte har vi også felles fjelltur på 3-5timer hver onsdag og søndag. Vanligvis er fremmøte på Midtun kl. 10:00 på onsdag og samme sted kl. 08:30 på søndag.

De fleste i klubben satser på mosjonsløp og flest på halvmaraton og maraton. Ellers er det mange som satser på motbakkeløp, noen ultraløp i terreng og noen ultraløp på vei (100km/24t). Og noen vil bare trene for å holde seg litt i form!

Vi har en egen Facebook side for medlemmer. Der står detaljerte treningsplaner og aktuelle konkurranser. 

Vi arrangerer årlig treningsleir til Gran Canaria i januar med mulighet for en eller to uker med rundt 30 deltakere.

Vi utfører gratis laktatmålinger på noen av våre fellestreninger for å optimalisere utbytte for de som ønsker det. Klubbens medlemmer får også 30% rabatt på SiB Testlab, hvis man ønsker å finne riktig puls/fart for rolig og hard trening (laktatprofil/melkesyreterskel) og/eller maksimalt oksygenopptak (VO2 maks).

Det er Jan Fjærestad og Dag Hilland som har oppfølgingen av utøvere. Førstnevnte er normalt tilstede på alle treningene. Vi prøver å tilrettelegge treningen for hver enkelt, slik at alle får best mulig utbytte.

I tillegg til disse treningene er det egne treningsgrupper for veteraner som løper intervaller på grusveiene i Hordnesskogen hver tirsdag 18:30.

Gruppen favner alt fra de som satser mye til de som bare vil holde seg i form!

Alle våre medlemmer får 100kr i rabatt på alle Maratonkarusellen sine løp.

Det er treninger hver dag uken igjennom og klubben er åpen for alle som ønsker å være med. Treningene legges opp slik at de skal passe for alle nivåer.

   

I margen  

Logo graatoner 

 


 

BFG-statistikken finst HER

   

Grieg-new-LOGO-150x

Logo Hordnesskogens Venner 

BFG Bergen Løpeklubb

støtter Hordnesskogens Venner

 


 

 

   
© BFG Bergen (C)