BFG Bergen Løpeklubb på Facebook  

Facebook Image
   

Ulriken Opp  

 

Logo UO stor skrift for web 

Lørdag 6. mai 2017

 

 

   

Løvstakken Opp  

Logo Lovstakken Opp 500pxLørdag 13. mai 2017

   

Web kamera  

Lagunen Sørgående(Statens vegvesen)

   

Om BFG Bergen Løpeklubb

Detaljer

BFG Fana ble stiftet i 1987 som en paraplyklubb for friidrettsgruppene i IL Bjarg, IL Gneist og Fana IL. Fana IL trakk seg fra samarbeidet i 2012 og klubben skiftet navn til BFG Bergen. I 2013 kom Kalandseid IL som ny samarbeidsklubb og i 2014 trakk de resterende to moderklubbene IL Bjarg og IL Gneist seg ut og med dem forsvant også den yngre garde. 

BFG Bergen satt da igjen med en stor gruppe veteraner med et godt og sosialt treningsmiljø. Holmenkollstafett, lokale stafetter, ulike mosjonsløp og maraton både lokalt og verden rundt er gode bidrag til kombinasjon mellom idrettslige og sosiale målsetninger.  Treningsgruppene for dem består i hovedsak av «damelaget», «herrelaget» og «maratonløpere». 

Fra mai 2016 har BFG Bergen slått seg sammen med Bergen Løpeklubb og det nye navnet er BFG Bergen Løpeklubb. Medlemstallet er doblet og gjennomsnittsalderen har falt betraktelig. Klubben er åpen for medlemmer fra 15 år, har treningstilbud 365 dager i året og har utøvere som kan vise til gode resultater både lokalt, nasjonal  og internasjonalt.

Klubben ønsker å bidra til et positivt samarbeid mellom friidrettsklubbene i Bergen-Sør. 

   

I margen  

Logo graatoner 

 


 

BFG-statistikken finst HER

   

Grieg-new-LOGO-150x

Logo Hordnesskogens Venner 

BFG Bergen Løpeklubb

støtter Hordnesskogens Venner

 


 

 

   
© BFG Bergen (C)