BFG Bergen Løpeklubb på Facebook  

Facebook Image
   

Ulriken Opp  

 

Logo UO stor skrift for web 

Lørdag 6. mai 2017

 

 

   

Løvstakken Opp  

Logo Lovstakken Opp 500pxLørdag 13. mai 2017

   

Web kamera  

Lagunen Sørgående(Statens vegvesen)

   

Medlemsinfo

Detaljer

Informasjon til medlemmene i BFG Bergen Løpeklubb

I vår slo BFG Bergen og Bergen Løpeklubb seg sammen under navnet BFG Bergen Løpeklubb. Klubben har ca. 140 medlemmer og er Bergens eneste rene løpeklubb. Den nye klubben har den økonomiske og idrettslige kapasiteten som er nødvendig for å gi medlemmene et idrettslig tilbud tilpasset sitt nivå og ambisjoner/treningsmål. Vi har utøvere på alle nivåer, fra mosjonister til elite utøvere som konkurrerer internasjonalt, og er åpen for alle over 15 år.

Her er link til klubbens hjemmeside: http://www.bfgbergen.no/ og vår Facebook side: https://www.facebook.com/BfgBergen/ Her legger vi ut generell informasjon om klubben og tilbud/aktiviteter.

Styre leder er Morten Hauso Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Oversikt over de øvrige styremedlemmene finner du her:http://www.bfgbergen.no/index.php/om-bfg/styret. Styret kan også nås på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Jan Fjærestad er hovedtrener, og Dag Hilland er assistent trener. Kontaktperson veteran treningene for damer er Marianne Nummedal Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Det planlegges en treningsleir på Kanariøyene til vinteren. Mer informasjon om dette blir sendt ut litt senere i høst.

Vårt klubbhus på Fana stadion er til for medlemmene. Dersom noen ønsker å låne nøkkel, ta kontakt med styret. Huset kan også lånes av klubbens medlemmer til arrangementer, og kan leies ut til ikke-medlemmer.

Vi har som mål å arrangere flere løp i 2017, slik at klubbens økonomi kan styrkes til beste for medlemmene.

Av årets løps arrangementer gjenstår Fanafjellet opp, som i år arrangeres for andre gang. Her kan klubbens medlemmer delta gratis.

Vi håper dere vil formidle klubbens tilbud til andre, slik at vi kan øke antall medlemmer og få en ennå større bredde og kvalitet i det sportslige.

Dersom du har erfaring, f.eks. med tidtakning eller annet, og lyst til å være med å arrangere løp, vil vi gjerne at du tar kontakt med styret. Vi trenger nye frivillige, og etter avtale vil slik innsats bli kompensert med idrettsutstyr!

Ta kontakt dersom dere har spørsmål eller forslag til styret.

Vi ønsker alle lykke til med treningen og eventuelle konkurranser fremover!

Med sportslig hilsen
Styret i BFG Bergen Løpeklubb.

   

I margen  

Logo graatoner 

 


 

BFG-statistikken finst HER

   

Grieg-new-LOGO-150x

Logo Hordnesskogens Venner 

BFG Bergen Løpeklubb

støtter Hordnesskogens Venner

 


 

 

   
© BFG Bergen (C)